Freight One Scandinavia - Yrityksestä

Freight One Scandinavia on Suomen, Venäjän ja IVY-maiden välisiin rautatiekuljetuksiin erikoistunut logistiikkayhtiö.

Tarjoamme kokonaisvaltaiset vienti-, tuonti- ja transitokuljetukset sekä vaunukuorma- että kokojunalähetyksinä. Hoidamme vaunujen tilauksen, suunnittelemme optimaalisen reitin vaunujen paluukuljetuksia myöten, hankimme kumppaneiltamme muut huolinta-, terminaali- ja autokuljetuspalvelut, ja pidämme asiakkaamme ajan tasalla kuljetuksen etenemisestä.

Freight One Scandinavia Oy on VR:n ja Venäjän suurimman rautatieoperaattorin JSC Freight One -yhtiön eli PGK:n puoliksi omistama yhteisyritys. Omistajiemme kautta asiakkaamme saavat ylivoimaiset palvelut vaativiin kansainvälisiin rautatiekuljetuksiin.

Takaamme hyvälaatuisten vaunujen saannin asiakkaillemme kilpailukykyiseen hintaan aina kun niitä tarvitaan. Asiakkaidemme käytössä on PGK:n kautta 200 000 tavaravaunun kalusto, ja joka vuosi uusia vaunuja otetaan käyttöön useita tuhansia.

Tarjoamme rahtiliikenteen kokonaispalvelut koko kuljetusketjussa yhdestä pisteestä. Henkilökuntamme koostuu kansainvälisen rautatielogistiikan rautaisista asiantuntijoista, jotka palvelevat kaikissa rautatielogistiikan tarpeissa. Suomeksi, venäjäksi ja englanniksi.

EKOLOGISUUS

Kuljetukset junavaunuissa ovat ympäristöystävällisin rahdin kuljetusmuoto.
Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden siirtyä hiilineutraaliin kuljetusmuotoon ja vähentää täten kokonaishiilijalanjälkeä.
Kerromme mielellämme lisää kuljetusmuotomme ympäristöystävällisyydestä!

LUOTETTAVUUS

Toimitamme asiakkaamme rahdin sovitusti paikasta A paikkaan B.
Omistajiemme VR GROUPin ja FREIGHT ONEn (PGK) laajat resurssit takaavat luotettavat ja kilpailukykyiset kuljetuspalvelut kaikille asiakkaillemme. Olemme sovitusta kiinni pitävä ja asiakasta kuunteleva logistiikan palveluyhtiö.

JOUSTAVUUS

FREIGHT ONEn (PGK) vaunukapasiteetti on yli 113 000 vaunua.
Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kuljetuksiin avo-, katettuja- sekä erikoisvaunuja lyhyellä varoitusajalla.
Tarvitsetko yhden vaunun vai kokonaisen rahtijunan? Pystymme hoitamaan kaiken.