Freight One Scandinavia - Palvelut

Tarjoamme kaikkia niitä palveluja, joita tarvitset Suomen, Venäjän ja IVY-maiden välisissä tavaraliikenteen rautatiekuljetuksissa.

Kauttamme voit tilata sopivat vaunut ja ostaa kokonaisrahdit lähtöasemalta pääteasemalle vienti-, tuonti- tai transitokuljetuksissa. Tarvittaessa kokoamme sinulle kokonaispaketin myös muista palveluista koko kuljetusputkelle. Palveluitamme ovat muun muassa vienti- ja tuontihuolinta, rahtikirjojen täyttäminen, autokuljetukset ja terminaalipalvelut. Myös erikoiskuljetukset kuuluvat toimialaamme.

Meille on tärkeää, että kuljetuksesi toteutuu juuri sovitulla tavalla. Koska vaunun tilaaminen ei ole aivan yhtä helppoa kuin taksin tilaaminen, haluamme suunnitella kuljetuksesi huolellisesti kanssasi etukäteen. Tämä koskee aivan kaikkia kuljetuksiamme. Paras tapa varmistaa kuljetuksen onnistuminen on ottaa yhteyttä hyvissä ajoin ennen kuljetuksen arvioitua toteutumista rautaisiin ammattilaisiimme.

Tule kanssamme samalle raiteelle!

EKOLOGISUUS

Kuljetukset junavaunuissa ovat ympäristöystävällisin rahdin kuljetusmuoto.
Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden siirtyä hiilineutraaliin kuljetusmuotoon ja vähentää täten kokonaishiilijalanjälkeä.
Kerromme mielellämme lisää kuljetusmuotomme ympäristöystävällisyydestä!

LUOTETTAVUUS

Toimitamme asiakkaamme rahdin sovitusti paikasta A paikkaan B.
Omistajiemme VR GROUPin ja FREIGHT ONEn (PGK) laajat resurssit takaavat luotettavat ja kilpailukykyiset kuljetuspalvelut kaikille asiakkaillemme. Olemme sovitusta kiinni pitävä ja asiakasta kuunteleva logistiikan palveluyhtiö.

JOUSTAVUUS

FREIGHT ONEn (PGK) vaunukapasiteetti on yli 113 000 vaunua.
Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kuljetuksiin avo-, katettuja- sekä erikoisvaunuja lyhyellä varoitusajalla.
Tarvitsetko yhden vaunun vai kokonaisen rahtijunan? Pystymme hoitamaan kaiken.